Fuld fart på ponyerne i mesterskabet

20-09-2020 18:31

Hjallerup Rideklub har i weekenden været værter for årets Agria DRF-mesterskab i springning for ponyhold, og det blev af Hillerød Rideklub

Copyright Ridehesten.com
Hillerød vandt DRF-mesterskabet. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald
Nyheden fortsætter efter annoncen

I alt var 11 hold med i A- og B-finalerne, som blev afholdt i løbet af søndag formiddag, hvor både Hillerød, Rebelsig Sportsrideklub og Hjallerup Rideklub havde hele to hold med hver. 

I B-finalen blev vinderne, efter en omspringning, holdet fra Rebelsig Sportsrideklub. Holdet bestod af Paya Kruse Kappel på Juliette, Filippa Olympia Sønderby på Timberlake, Sofia Dalgaard Olesen på Svanekærs Coco og Emilie Graae Bisgaard på Fanisk Now or Never.

Copyright Ridehesten.com
Rebelsig Sportsrideklub. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald

Andenpladsen gik til holdet fra Hjallerup Rideklub bestående af Laura Toksig Jensen på Jedijan Claudius, Agnes Donskov Lytzen på Stradbally Sazy, Maja Gimbergsson Gyde på Cativo og Karoline Tollestrup Tjørnelund på Colemanstown Lady, mens tredjepladsen gik til Vejle Rideklub med Ellen Sofie Pilegaard på Filur, Mia Rex Bøgvald Pedersen på Keegan’s Duffy, Frederikke Bisgaard Johansen på Sita og Kirstine Høstgaard på Vaner Heim.

Hillerød er dansk mester
A-finalen blev vundet af 4 glade piger fra Hillerød Rideklub hold 2, bestående af Karla Baad Christensen på Oleary Spartacus, Camille Emilia Gotterup Heissel på Knockroe Bubble, Karoline Amalie Uhd-Nielsen på Golden Mack og Cecilie Busch på Si Jolly Des Ifs.

Copyright Ridehesten.com
Hillerød Rideklub Hold 2. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kongsdal Rideklub blev placeret som nr. 2, hvor det var Julie Halskov på Nina Di Belle, Malou Kastberg på Rossenhof’s Déja Vu, Laurids Haabendal på Tai Run og Anna Ley på Ebonys Star der repræsenterede klubben.

Efter en omspringning mellem Helsinge Rideklub og Slagelse Rideklub, gik tredjepladsen til Helsinge med Selma Hundborg Dresler på Nørgaard’s Ronja, Olivia Hundborg Dresler på Burnbrae Jack, Julie Stampe Skov på Robe Duster og Laura Sargent på Lookout Maggie.

Arrangørerne af weekendens mesterskab valgte at lukke stævnet ned for udefrakommende publikum og viste i stedet klasserne via live-stream, hvilket de og dommerne fortæller har været en succes. Arrangørerne vil gerne takke det publikum, der har været til stede for at være gode til at holde afstand og sætte sig ned på de opstillede stole og bænke.

Alle resultater kan ses HER

Ridehestens fotograf var til stede hele dagen og billederne vil være at finde i løbet af mandag

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen