Dramatisk ridebanespringning i senior DM i dag

26-09-2020 20:59

Dramatisk ridebanespringning vendte op og ned på placeringsrækkefølgen i Orifarms DM for seniorer ved Copenhagen Eventing, der i dag bød på både refuseringer og en knækket tøjle

Copyright Ridehesten.com
Peter T. Flarup og Fascination fører seniorer DM inden terrænspringningen i morgen. Foto: Ridehesten.com/Camilla Tiefensee Schrøder.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tøjlen knækkede lige inden dobbeltspringet på Hanne Wind Ramsgaards hest Amequ Torino, der heldigvis tog  situationen med ro og hurtigt lod sig berolige og standse, men parret er nu ude af konkurrencen. 

Ærgerligt blev det desværre også for Katja Berg, der efter dressuren lå til en sølvmedalje, da Vitan Van Alsingen mistede motivationen under ridebanespringningen og refuserede to gange. Dermed blev det også et farvel til dem i kampen om det danske mesterskab.

Guldmedaljevinderen fra 2018, Jakob Binder Struck, der også havde taget føringen efter dressuren i går, blev i dag i ridebanespringningen allerede på første forhindring overrumplet af sin lidt specielle hoppe, Moonlight Dance S, der stod kraftigt imod og refuserede. Parret kom dog godt i gang igen men indkasserede to ærgerlige nedrivninger og er inden morgendagens terrænspringning på Lundegården på en foreløbig sjetteplads.

Landstræner Peter Flarup og topmotiverede Fascination viste vejen på springbanen i det danske senior-mesterskab ved at ride en suveræn og fejlfri runde, der bringer dem i front.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Agrias mesterskaber for de unge militaryryttere er det fortsat Anna Bjørn, der fører med First Class, og i ponyernes Kat. 1-mesterskab er det Caroline Larsen, der er trukket i den gule førertrøje.

Copenhagen Eventings internationale konkurrencer domineres af svenske og ikke mindst tyske ryttere, hvor Peter Thomsen og Dirk Schrade deler de foreløbigt tre bedste placeringer i Copenhagen Snooker’s CCI ***.

Konkurrencerne fortsætter i morgen med den afsluttende springning i terrænet på Lundegården i Høsterkøb hos Lykke og Niels Martinsen, hvor tilskuere er velkomne under behørig og respektfuld hensyntagen til gældende COVID 19- retningslinjer.

Første start går kl. 10.00 i morgen. Følg stævnets resultater her.

Copyright Ridehesten.com
Anna Bjørn og First Class. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner