Der er stil over Danmarks Cup'en

28-08-2020 09:47

På Kallehavegaard ved Randers er man i fuld gang med at bygge springbane og klargøre de sidste detaljer til Danmarks Cup'en, der afvikles for 9. gang og er en slags DM i stilspringning for ponyryttere på L- og M-niveau

Nyheden fortsætter efter annoncen

De har haft travlt i Kallehavegaard Rideklub i Randers, hvor springbanen nu er sat op til weekendens Danmarks Cup og bl.a. brydes af nye sponsorspring fra Randers Rideudstyr, Fru Lunds Butik, M.S.H. Spring, KK-Kør v., Kasper Kjeldsen, Nordea Fonden og Bredde Idrætten Randers.

I klubben glæder de sig til at komme i gang med stævnet, hvor første klasse starter i dag kl. 11.30, så klubben har allerede budt velkommen til de fleste ryttere, deres forældre og deres ponyer.

Danmarks Cup'en afvikles i år for 9. gang, og dens forgænger DRF-Championat i Springning i L- og M-klasser på Kallehavegaard går endnu længere tilbage, og blev oprindeligt sat i værk med Ane Lundemose i spidsen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Idéen var at finde et fælles mål for de yngre ryttere på et lavere niveau og at skabe et landsdækkende springmesterskab med fokus på "stilspringning" for at fremhæve ordentlig ridning frem for blot at ride stærkt.

Det er den samme ånd og kongstanke, der ligger til grund for Danmarks Cup'en i dag, hvor den afvikles i LB og LA for kategori 3 ponyer og i LB, LA og MB for kategori 1 og 2 ponyer. Stævet på Kallehavegaard er hvert år et festligt arrangement med masser af børn og ponyer.

Start- og resultatlister til Danmarks Cup.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen