Freestyle-sejr til Charlotte Jorst

12-02-2017 14:45

Den tidligere danske dressurrytter, Charlotte Jorst, der nu rider for USA, vandt fredag, Grand Prix Freestyle med Kastel´s Nintendo, men også andenpladsen gik til en dansk hest

Copyright Ridehesten.com
Foto: Richard’s Equine Video

Charlotte Jorst og Kastel´s Nintendo tager endnu en sejr ved Adequan Global Dressage Festival i Wellington. Charlotte og Nintendo vandt onsdag den indledende CDI3* Grand Prix med 71,300%. Og ved fredagens Grand Prix Freestyle gjorde de det igen. Ekvipagen leverende nemlig en imponerende freestyle fredag aften med en score på 73,075%.

- Jeg har ikke redet freestylen siden World Cup, så det føles så godt at være tilbage, lyder det fra Jorst. Han elsker sin freestyle og hans musik, og det gør jeg også. Det er altid et højdepunkt, og han føltes fantastisk, fortæller Charlotte Jorst til psdressage.com

Det med at finde musik til en freestyle er heller ikke en helt let opgave, og Charlotte fandt sin inspiration, mens hun var i Las Vegas.  - jeg ledte og ledte efter noget musik, som jeg elsker - det var i Las Vegas, jeg gik forbi the Bellagio fountains, og de spillede ´Time to Say Goodbye´og jeg tænkte, hvis vandet kan danse til det, så kan vi også. Det var begyndelsen og resten kom lidt af sig selv. Nintendo er på mange måder en storslået hest, og han er en kammerat, så jeg følte, at det ville passe godt til ham - med det smukke operamusik, det er så rørende, og det rører mig hver eneste dag, hvor meget han prøver for mig, fortæller Charlotte Jorst.

Du kan se Charlotte Jorst og Nintendos  vindende ridt HER

Andenpladsen gik også til en dansk hest. Den amerikanske rytter Olivia LaGoy-Weltz og den 13-årige Dansk Varmblods vallak Lonoir red til en score på 72,950%, mens Dawn O´Connor White med hesten Legolas red sig ind på en tredjeplads med 72,850%.

/psdressage.com

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen