Følskue i Vallensbæk

17-08-2013 21:39

Stine Gertsen

I dag lørdag d. 17. august afholdt Dansk varmblod følskue i reg. 1. Dette foregik på Vallensbæk Sportsrideklub. Over 80 føl kæmpede om udtagelse til et af årets helt store begivenheder, nemlig Eliteskuet på vilhelmsborg.

Det var kat. 89; Straight Horse Sezuanna e. Blue Hors Zack/Blue Hors Don Schufro, der blev dagens bedste dressurbetonede hoppeføl. Det særdeles velgående hoppeføl er ejet og avlet af Stutteri Straight Horse Aps i Allerød.

Den lille gangmaskine imponerede dommerne og blev blandt andet belønnet med et 10-tal for tarven. Her gik også kat. 79; Bjergagergaards Isolde e. Zonyx/De Niro, videre til Eliteskuet. Hoppen er ejet og opdrættet af Eva Ebbe og Steffen Hovedskov i Helsinge.

Dagens vinder for de dressurbetonede hingsteføl blev kat. 94; Salustri e. Sezuan/Blue Hors Romanov, ejet og opdrættet af Henrik Hansen og Hanne Lund i Solrød Strand. Den charmerende og stort travende hingst opnåede hele fem 9-taller; blandt andet for trav og galop. Med videre til Eliteskuet gik også kat. 32; Springborgs Gateway e. Fürst Romancier/Diamond Hit, ejet og opdrættet af Stutteri Springborg i Skævinge.

Dagens bedste springbetonede hoppeføl blev kat. 01; den charmerende Hecas Carmina e. Cabachon/Landor S. Hoppen er ejet og opdrættet af Familien Tschernja, og endte blandt andet med et 9-tal for galoppen.

Dagens bedste springbetonede hingsteføl blev kat. 95: Untouchable Forever e. Untouchable/Liatos. Den charmerende hingst er ejet og opdrættet af Skjoldmosegaard i Skibby. Her blev det blandt andet til i alt fem 8-taller, heriblandt et for galoppen.

 

 

Alle billederne fra dagens følskue kan ses her på siden fra på tirsdag

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen