Ponyerne gav den gas i Vallensbæk

21-04-2013 19:02

Maja Golles

Blandt weekendens mange stævner i ind- og udland har der også været afholdt landsstævne for ponyer i dressur

Copyright Ridehesten.com
En ekvipage, der har oplevet en succesfuld weekend i Vallensbæk: Sandra Gottlieb Lyngø og Bondeo har opnået sejre både fredag, lørdag og søndag ved ponylandsstævnet i dressur.

Sportsrideklubben Vallensbæk har denne solbeskinnede weekend lagt faciliteter til dressurlandsstævne for ponyer. Allerede fredag var ponyrytterne på banen, hvor der bl.a. blev redet PRI. Det var 2 x Sandra og 1 Sara, der lagde sig i spidsen for kat. II’ernes PRI, idet Sandra Gottlieb Lyngø indtog førstepladsen på ponyen Højvangs Bondeo foran Sandra Kristoffersen/Click-Clack og Sara Aagaard Hyrm/Moelgarnedd Montana.
Den ene PRI-afdeling for kat. I-ponyer vandt Malene Rønhoff Gejl og Lynet. 2: Caroline T. Elsner/Lundemarksgårds Layout og 3: Malene Aborg/Westerhuis Jorik.
Fredagens anden PRI afdeling for kat. I-ponyer vandt Celine Rørbæk Silfen/Dreamgirl med Natalie Hering/Klinsmann som toer og Sandra Kristoffersen/SL Cuba som treer.
Lørdag stod den på PRT, og blandt kat. II’erne vandt igen Sandra Gottlieb Lyngø og Højvangs Bondeo. Andenpladsen blev delt mellem Amalie Reinholt Petersen på Variete Ecetera og Kirstine Juel Månsson på Simon.
Også lørdag var der to afdelinger for kat. I’erne. Den ene PRT vandt Sandra Aagaard Hyrm på Der Harlekin B, mens Malene Rønhoff Gejl og Lynet indtog andenpladsen og Nana Gajhede og Lucas tredjepladsen.
Den anden PRT for kat. I sejrede Natalie Hering i med Klinsmann foran Malene Aborg/Westerhuis Jorik og Celine Rørbæk Silfen/Dreamgirl.

Søndag afsluttedes stævnet med bl.a. PRM for både kat. I og II. I de sidstnævntes PRM fortsatte Sandra Gottlieb Lyngø sin sejrsstime med Højvangs Bondeo, Emilie Bryde Thrane og Lasco blev toere og Amalie Reinholt Petersen og Variete Ecetera treere. Stævnet blev afsluttet med PRM for kat I., og her gik sejren til Natalie Hering med Klinsmann foran Caroline T. Elsner på Lundemarksgårds Layout og Malene Rønhoff Gejl
på Lynet.

Resultater.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner