Flot dansk GP-debut i Roosendaal - opdateret

07-12-2014 13:46

Danske Kristine Møller debuterede ved weekendens internationale dressurstævne i hollandske Roosendaal på hesten Merlot, og søndag blev det til en flot fjerdeplads i Grand Prix Special

Copyright Ridehesten.com
Kristine Møller.

Kristine Møller er bosiddende i Luxembourg, hvor hun rider for Gestüt Pallerhaff – læs et portræt af hende i magasinet Ridehestens novembernummer 2011.

Allerede torsdag debuterede hun og Merlot i Grand Prix ved stævnet Den Goubergh Christmas Show i Roosendaal, Holland, hvor det blev til en 14. plads med 66%. Klassen blev vundet af tyske Anabel Balkenhol på Dablino e. De Niro med 73,400%.

Forinden havde Kristine også startet Hamilton i en Prix St. Georges, hvor det blev til en 16. plads med 67,395%. Også på Hamilton blev det til en 10. plads i fredagens Intermediaire I Kür med 70%.

Lørdag var stævnet anden danske deltager, Fie Christine Skarsø, på banen på For My Life i Intermediaire I, hvor det blev til en niendeplads med en score på 66,368%.

I dag, søndag, har Kristine Møller og Merlot igen været på banen, denne gang i Grand Prix Special, hvor de har redet sig til en flot fjerdeplads med 64,804%. Klassen blev igen vundet af Anabel Balkenhol på Dablino med 72,902%.

- Ja, det var vores international debut i store tur og i dag vores fælles debut i Grand Prix Special. Merlot købte vi som 2½-års i Neumünster, som ikke-kåret hingst. Jeg så ham og sagde, at den hest kunne jeg godt forestille mig at sidde på. Men da han kom hjem, var det ikke så fantastisk. Han var ikke den lettest at ride, altid skulle han lave ballade. Det var svært at holde ro på ham. Han er utrolig intelligent, men intelligente heste lærer også hurtigt narrestreger, men nu er han 9 år gammel og rigtig dejlig at ride på, sensibel og arbejdsvillig. Rigtig dejlig at arbejde med, fortæller Kristine Møller til Ridehesten.com og fortsætter; - Han var igen en dejlig samarbejdsparter i weekenden. Vi mangler at få piaffen helt på stedet, men ellers er han dejlig øvelsessikker. Det var også piaffen, der var noget dyr for os her i weekenden. Men jeg er rigtig stolt at ham.

Se flere resultater HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen