Fin start for ponyrytterne ved EM

27-07-2023 14:22

Annika Knudsen Lorentsen

De danske ponyspringryttere er i dag kommet fint fra start ved EM, hvor det danske hold er placeret på en foreløbig femteplads, mens to af de danske ryttere individuelt har lagt sig i front sammen med de øvrige ryttere med et fejlfrit resultat i dag

Copyright Ridehesten.com
Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Bodyssee des Avelines. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag er konkurrencerne begyndt for de danske ponyspringryttere ved EM i franske Le Mans, og de fire danske ryttere er kommet rigtig fint fra start. 

Fire hold red med et samlet fejlfrit resultat i dagens indledende konkurrence, og er dermed placeret i front af holdkonkurrencen. Det danske hold, der kun består af tre ryttere modsat mange af de andre, der har helt op til fem ryttere med ved mesterskabet, endte med samlet fire fejl i dag. De er dermed placeret på en foreløbig femteplads. Da det danske hold kun består af tre ryttere, tæller alle resultater til holdet. 

To af de danske ryttere red fejlfrit, mens den tredje havde et ærgerligt nedslag. Det var Laura Sargent med Foxtown Elderberry der desværre havde et nedslag i dag. Det betyder dog langt fra, at hun ikke har en chance i den individuelle konkurrence, hvor meget kan ske gennem resten af ugen inden de individuelle medaljer skal uddeles søndag.

Copyright Ridehesten.com
Olivia Dresler med Jasmines Holly. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Olivia Dresler med Jasmines Holly og Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Bodyssee des Avelines kom begge fejlfrit igennem i dag, og de er dermed placeret i front af mesterskabet, hvor der lige nu er 24 ekvipager med et fejlfrit resultat. De to danske ryttere var dog blandt de klart hurtigste, og således tog Olivia i dag andenpladsen, mens Palma tog fjerdepladsen. I alt var der 54 ekvipager til start. 

I morgen afgøres holdkonkurrencen over to runder, mens morgendagens resultater ligeledes tæller til den individuelle konkurrence. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen