Et hingsteføl der oser af dressurtalent

20-10-2021 13:47
Avl

I kollektionen til DWB World Cup Foal Auction finder du mange føl af en kvalitet, der giver store løfter om fremtiden, som f.eks. dressurhingsteføllet Lundemarkegaards Lucky Strike, der kan købes på auktionen på lørdag ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning

Copyright Ridehesten.com
Lundemarkegaards Lucky Strike. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kollektionen af 21 føl ved DWB World Cup Foal Auction den 23. oktober 2021 byder på fem springbetonede føl og 16 dressurbetonede, der alle er nøje udvalgt på type, funktion og afstamning.

Blandt dressurhingsteføllene fremstår Lundemarkegaards Lucky Strike som en fremtidig atlet med et godt udtryk, store åbne rammer og ikke mindst tre smidige, rummelige, taktfaste og meget korrekte bevægelser.

Det charmerende føl er efter elitehingsten Hesselhøj Donkey Boy med elitehingsten Tailormade Temptation som morfar og ud af en meget stabil oldenborghoppestamme med mange præstationer i avl og sport.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hans mor, RDH-hoppen Drisdal's Co-Co Cadena, er helsøster til RDH-hoppen Drisdal's Co-Co Chanel, der har været meget succesfuld i championater og i dag er S-hest i dressur.

Der åbnes for bud torsdag den 21. oktober kl. 17.00, mens auktionen afsluttes ved den fysiske auktion i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. oktober,  hvor auktionen starter kl. 16.45.

Se kollektionen her og find video af føllene.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen