Tilmelding til DWB World Cup følauktion

18-09-2019 17:06
Avl

Husk at det stadig er muligt at tilmelde  kvalitetsføl til DWB World Cup Følauktion, der jo havde sin debut sidste år og blev endnu en succesful følauktion i Dansk Varmblods regi

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup Herning og Dansk Varmblod afholder fredag den 18. oktober 2019 DWB World Cup Auction over 18-20 føl af høj kvalitet. Et stort fagpublikum fra ind- og udland samles netop til World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, der i uge 42 kommer til at sætte den perfekte ramme om denne følauktion over sent fødte føl af topkvalitet, som auktionarius Casper Cassøe vil svinge hammeren over.

Der vil være tale om en god blanding af spring- og dressurbetonede, og udelukkende Dansk Varmblod-registrerede føl og primært de sent fødte føl, der ikke har kunnet deltage på Dansk Varmblods Elitefølauktion i august. Det vil udelukkende være føl, der ikke har deltaget ved andre følauktioner. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Føllene er ikke udvalgt endnu, så du har chancen endnu, hvis du står med et føl, der matcher kvalitetskravene. Din tilmelding til besigtigelse af føl skal sammen med oplysning om føllets afstamning og hoppestammens resultater samt gerne foto og video sendes til auktion@varmblod.dk.

Tilmeldingsfristen til besigtigelse af føl: mandag den 30. september 2019. 

Udtagelse filmning af føl: onsdag den 2. oktober 2019 kl. 10.00 på Vilhelmsborg.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen