Et endeligt farvel til ’Blueberry’

17-09-2016 15:33

’Blueberry’, som han er kendt som hjemme i stalden hos Carl Hester, eller bare Valegro, som alle vi andre kender ham, takker af fra konkurrencebanerne senere i år, bekræfter team Hester

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin og Valegro slog alle rekorder med intet mindre end 93,857% ved OL i Rio de Janeiro i år

I dag kan man læse på Horse&Hound at Carl Hester har opgivet datoen for den to gange olympiske mester Valegros pensionsdag. Fra nu af vil Valegro ikke blive startet i flere konkurrencer, og bliver officielt pensioneret fra sporten sidst på året ved en ceremoni i London den 13.-19. december.

- Den gode gamle energiske Valegro er tilbage, og det er sådan vi gerne vil have at folk husker ham. Charlotte behøver ikke at blive bedømt på ham igen. De har intet tilbage at bevise, udtaler Carl Hester til Horse&Hound.

Selvom Valegro bliver pensioneret fra konkurrencer vil den 15-årige vallak dog stadig deltage ved bestemte arrangementer i forbindelse med opvisning og shows.

Umiddelbart lader det til at Valegro fortsat skal bo hjemme hos team Hester, hvor Carl Hester også vil deltage i den fremtidige motionering af hesten. Oprindeligt var det Carl Hester selv der red Valegro, og han ser derfor frem til at ride lidt oftere på vallakken i hverdagen igen.

Kilde: Horse&Hound.  

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev