Klimke pensionerer officielt Bobby

26-05-2023 09:58

Charlotte Kusk Berwald

Sammen med Hale Bob OLD har Ingrid Klimke nydt stor succes på de internationale militarybaner. Sidste år blev hesten skadet ved et stævne i Pratoni del Vivaro og blev pensioneret

Copyright Ridehesten.com
Ingrid Klimke og SAP Bale Bob OLD ved OL i 2016. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Nu vender Bobby, som hesten kærligt kaldes, tilbage til den store bane i Aachen for at lade sig hylde. Den officielle pensionering sker 1. juli til CHIO-stævnet og er planlagt til at ske ved middagstid, når terrænspringningen er slut. Så vil SAP Hale Bob OLD e. Helikon XX/ Noble Champion og hans rytter indtage banen en sidste gang. Ikke for at sejle med lethed over terrænspringene, men for at tage afsked med livet som sportshest med manér.

Skaden sendte i første omgang Bonny i boksro i længere tid, men med meget tålmodighed, samt hjælp fra teamet omkring Ingrid Klimke, blev boksen skiftet ud med en sygefold og til sidst en rigtig fold. Nu er verdensstjernehesten så klar til at blive kørt til en af verdens største stævnebaner for sidste gang, for at modtage den hyldest han har fortjent.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Karrieren har budt på medaljer både individuelt, såvel som for hold, ved både EM, VM og OL. Nu byder fremtiden på masser af græs, samt fred og ro.

Kilde.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner