Et arrangement man glæder sig til

28-02-2017 08:22

Sophie Dahl Hedegaard

Der er meget at glæde sig til under Herning Horse Show 2017. For Lotte og Gert Buchhave ser man i år specielt meget frem til Dansk Varmblod Unghestechampionat i springning

Copyright Ridehesten.com
Sashia Astrup Jensen og Vupti til egnethedstesten.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Egtved Hesteservice blev stiftet 1999, og avlerparret avler både dressur- og springheste. Hjemme hos Lotte og Gert Buchhave er Herning Horse Show et arrangement man glæder sig til hvert år:

- Herning Hingsteshow betyder meget for mig, og jeg ser frem til det hvert eneste år, både kåringen af de unge hingste, men også de internationale konkurrenceklasser synes jeg er spændende at følge, udtaler Lotte Buchhave.

I år har avlerparret en 5-årig hingst med i Dansk Varmblods Unghestechampionat i springning; katalognummer 226, Vupti e. Vivaldi K/ Balou du Rouet. Vupti blev med sin rytter Sashia Astrup Jensen nummer 3 til egnethedstesten i region 3 med 887,500 point.

Nyheden fortsætter efter annoncen

- Specielt i år glæder jeg mig meget, da vi har en hest af egen avl med i Unghestechampionatet i springning. Vi har tidligere haft heste kvalificeret til både unghestechampionatet og Hingstekåringen, men har hver gang takket ja når der har været interesserede købere, og har derfor ikke selv haft hestene med til arrangementet i Herning. I år har vi valgt at beholde hesten for at få en endnu større oplevelse ud af det, forklarer Lotte Buchhave.

For Lotte og Gert bliver oplevelsen i år også lærerig og informativ:

- Jeg glæder mig også meget til at se fremmedryttertestene, jeg synes det er fantastisk lærerigt at se nogle af verdens allerbedste ryttere teste de unge heste og høre hvad de mener der skal til for at blive en tophest. I det hele taget glæder jeg mig til 5 spændende dage i Herning, med en masse inspirerende mennesker og fantastiske heste.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen