Forårsauktion: Jazzman

04-03-2019 13:14

Jazzman er navnet på en af de ungedressurtalenter, der kommer under hammeren på Dansk Varmblods Forårsauktion den 9. marts 2019 i MCH Messecenter Herning

Copyright Ridehesten.com
Jazzman
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 4-årige uslebne diamant, Jazzman, er trukket på samme hoppestamme som et hav af topheste som bl.a. mange andre er Blue Hors Zackerey, Fiontini og Gørklintgårds Dublét! Hans mormor Padame er også mormor til guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey, præmiehingsten Overgaard's Zack-Su og Overgaard's Za Rak, der er kåret i Tyskland og solgt på auktion. Padame er også mor til den i Tyskland kårede hingst Zackman.

Jazzman kombinerer i sin afstamning de to avlsmatadorer Jazz og Donnerhall igennem deres sønner, Blue Hors Don Olymbrio og Blue Hors Don Schufro, der begge har gået international Grand Prix. Jazzman er et spænende talent, der besidder stort gangartspotentiale og ridelighed.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Dansk Varmblods præsentation af auktionskollektionen beskrives Jazzman således:

It’s all about that jazz! Prominent ung dressurhest med helstøbte, harmoniske linjer og et smukt, udtryksfuldt ansigt. Jazzman arbejder afbalanceret og med en flot form. Han har tre rentaktede og spændstige gangarter og er en hest som gør sit bedste for at efterkomme rytterens krav. Han er efter den legendariske Blue Hors Olymbrio, som henover de seneste år, er spadseret direkte ind i verdenseliten blandt dressurheste. Jazzman kommer ud af samme stamme som Blue Hors Zackerey, der blev præmiehingst ved hingstekåringen Herning 2018 og er tildelt opdrættermedalje i guld.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen