Nu tæller vi ned til "Herning"

02-03-2020 17:46

I MCH Messecenter Herning er de i øjeblikket ved at gøre tre opvisningshaller med tilhørende opvarmningsbaner klar til Dansk Varmblods Hingstekåring og billetsalget buldrer fortsat derudaf

Copyright Ridehesten.com
Jyske Bank Boxen er ved at være klar til at tage imod de to- og firbenede til Dansk Varmblods Hingstekåring. Foto: Josefine Gade

900 konkurrenceheste, hingste og showheste er ved at blive gjort klar til at flytte fra egen boks til stævneboksene på MCH Messecenter Herning. Dansk Varmblods Hingstekåring med meget mere nærmer sig med al hast, og inde i Jyske Bank Boxen, i KRAFFT Arena og i Dansk Hesteforsikring Arena arbejdes der på at skabe det aller bedste underlag for kåring og konkurrence i de fem dage arrangementet i Herning strækker sig over. 
Fra fredag til søndag skal man købe billet til Jyske Bank Boxen, for at følge alt det spændende som sker derinde, bl.a. DWB Five Star Dressage, hvor hele den hjemlige bruttotrup er til start, og den store Grand Prix springning lørdag eftermiddag, samt afgørelsen på hingstekåringen søndag med meget mere. Har man ikke mulighed for at komme til Herning de dage, så kan man få chancen for at opleve Boxen torsdag, da messebilletten til Hest & Rytter også gælder til Boxen den dag. 

Der er rigtig god interesse for at købe billetter til hele arrangementet, fortæller direktør Casper Cassøe. Sædvanligvis er det de to spektakulære gallashows fredag og lørdag aften, som tiltrækker sig størst opmærksomhed, sådan er det også i år, men forbundet har oplevet en stigende interesse for at købe billet til alt de spændende, som sker i dagtimerne også. 

I øjeblikket arbejdes der overalt for at gøre staldene, hallerne, standene mv. klar til Dansk Varmblods Hingstekåring, og arrangørene melder, at de holder tidsplanen for opsætningen, så lige om lidt er det "Herning" for 41. gang. 

Køb billetter HER

Copyright Ridehesten.com
I KRAFFT Arena arbejdes der på noget finpudsning, så hallen står skarpt til starten på onsdag. Foto. Josefine Gade
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen