Dufour: Det er min historie

20-10-2018 10:05

Britt Carlsen

- Jeg kan drømme stort, men det her har overgået mine drømme, fortæller Cathrine Dufour bl.a. i en stemningsfuld film om hendes rejse fra ponyårene til international toprytter

Copyright Ridehesten.com

I et godt makkerskab med Trolle Company har dressurrytter Cathrine Dufour og et produktionsselskab skabt en tankevækkende, inspirerende film om Cathrines vej fra ponyrytter til en af verdens aller bedste dressurryttere. En rejse, som kan være med til at inspirere andre ryttere, som tør drømme stort, og har viljen til at gøre deres drømme til virkelighed.

Cathrines historie er en speciel en af slagsen, og Ulrich Trolle fra Trolle Company, der netop har fået Børsens Gazelle pris, kan drage mange paralleller til Cathrines historie. Også hans virksomhed er vokset ud fra drømme og forhåbninger og hårdt arbejde.
- Cathrine har en speciel historie at fortælle, hun kommer ud fra helt almindelige kår, som datter af forældre uden en forudgående hesteinteresse, indleder Ulrich Trolle, og han fortsætter: - Cathrine har  siden juniorårene været tæt knyttet til Trolle Company, og vi har fulgt hinanden på vejen fra dengang, til det hun er i dag. Vi er vokset med hinanden på grundlag af de samme værdier. 

Sidste år lavede Cathrine og Trolle Company en film sammen: If you can dream - it you can do it.  Og den har fået stor opmærksomhed. Cathrine oplever en næsten overvældende interesse fra ryttere både herhjemme og i udlandet. De ønsker at vide mere om Cathrine, og hendes drømme og det, som inspirere hende. Det vil man kunne opleve i filmen, som bliver lanceret i eftermiddag ved World Cup Herning - inden præmieoverrækkelsen i Grand Prix-klassen.

- Cathrine vil gerne give noget videre, det er en passion for hende og os at inspirere andre, og vise, det kan lade sig gøre at drømme stort, og føre det ud i livet. Det  budskab vil vi meget gerne være med til viderebringe til så mange som muligt. Vi har de samme værdier som Cathrine:  horsemanship, god opførsel, loyalitet og ønsket om at hjælpe andre. Noget vi i vores firma kalder: Trollemanship, smiler Ulrich. 

Filmen lavet for at fortælle Cathrines historie og for at inspirere mange unge ryttere i troen på, det kan lade sig gøre. En motivation til at turde drømme stort, selvom man måske ikke fra starten er begunstiget af en økonomi, som kan gøre vejen lidt lettere.

Kl. 15.30 i eftermiddag lanceres filmen på Trolle Companys hjemmeside, og for de der er til World Cup i Herning, vil de kunne opleve lanceringen på storskærmene inde i Jyske Bank Boxen. 

Her kan man få et smugkig på den flotte film.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen