Det kan du opleve i Herning i dag

19-10-2018 08:54

Britt Carlsen

FEI World Cup Herning er i fuld gang, og i dag kan man opleve et godt og alsidigt program både i Boxen og i Nathalie Horse Care Arena

Copyright Ridehesten.com

I disse dage kan man opleve international dressur og springning i MCH Messecenter Herning hvor World Cup Herning afvikles i et godt samarbejde mellem Dansk Varmblod, Dansk Ride Forbund og Equitour.

Formiddagen er sat af til den første konkurrencefor ryttere, der deltager i Almased Dressage Amateurs Tour,
Turneringen er åben for dressurryttere, der er 26 år eller ældre, og som ikke er på FEI's verdensrangliste. En turnering på tre niveauer:

  • Bronze tour: PSG og Intermediare I
  • Silver tour: Intermediare I og II
  • Gold tour: Intermediare II og Grand Prix.

Efter dette fortsætter dressuren i Boxen med 3-stjernet Grand Prix kl. 12, hvor der er fire danske ryttere til start: Claus Thinggaard/Jojo AZ, Cathrine Dufour/Bohemian, Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Don Olymbrio og Lone Bang Larsen/Bakkely's Onandt.

Så ryddes banen og der gøres klar til ponyspringning, dels FEI World Cup i springning for ponyer, og dels finalerne i Nord-Vest-Box Cup - der var en super stemning i Boxen i år, da ponyerne indtog banen. Dagen slutter i Boxen med Skibby HC Grand Prix kvalifkation til lørdagens Stutteri Ask Grand Prix. Billetter til Boxen kan købes ved indgangen. 

Nathalie Horse Care Arena
Springrytterne indtager Nathalie Horse Care Arena i dag, hvor der er gratis adgang for publikum. I samme hal er der et stort messeområde med omkring 60 stande, og allerede den første dag melder udstillerne om stor købelyst.
Dansk Varmblod inviterer til følauktion kl. 17, hvor man kan være heldig at få hammerslag på en fremtidens stjerne på dressur eller springbanerne. 18 sætter forbundet under hammeren.

Se meget mere på arrangørernes hjemmeside HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner