Esbjerg går forrest med livestreaming

27-03-2018 09:01

I påskeferien holder Esbjerg og Omegns Rideklub et distriktsstævne i dressur, hvor de som noget helt nyt livestreamer flere klasser med kommentering

Copyright Ridehesten.com
Esbjerg og Omegns Rideklub har tidligere fået streamet fra landsstævnerne i dressur, men med tv- og streamingaftale fra et distriktsstævne starter et nyt kapitel i dansk ridesport måske.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Esbjerg og Omegns Rideklub kan de ikke klage over for dårlig tilslutning til deres stævne. De har nemlig fået så mange tilmeldinger til EOR og Helles Rideudstyrs C-Påskestævne i dressur, at der er total fyldt op og med lange ventelister i flere klasser.

Klubben er kendt for arrangere attraktive stævner, og samtidig er det en klub, der ikke er bange for at tænke ud af boksen. Ved det kommende påskestævne skriver EOR formentligt historie på C-stævneniveau ved at tilbyde livestreaming på tv-kanal.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det sker lørdag fra klasserne MB1 og MB3 - og nej, det er ikke mesterskabsklasser og ikke noget landsstævne. Initiavet toppes med live kommentering af lands- og eliterytter Trine Mittag.

Esbjerg og Omegns Rideklub har indgået et samarbejde med lokaltvstationen ESTV, der sender på tv-kanalen Kanal Syd, og har man ikke Kanal Syd i sin tv-pakke, kan der findes links til streamingen via EOR's hjemmeside. Livestreamingen finder sted i tidsrummet fra klokken 12.14 og frem til 17.20.

Se startlisterne HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner