Ny daglig leder til EOR

25-11-2023 14:53

Annika Knudsen Lorentsen

Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 har ansat berider Allan Laudrup, som ny daglig leder pr. 1/12-2023

Copyright Ridehesten.com
På billedet ses Allan Laudrup i forbindelse med dette års DM i voltigering på Esbjerg og Omegns Rideklub, hvor klubbens hold blev landsmestre. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Esbejrg og Omegns Rideklub af 1985 har været igennem en længere periode med skiftende bestyrelser og usikkerhed omkring den økonomiske situation i klubben, men nu er skuden vendt og der er taget pejling mod nye mål og visioner for den esbjergensiske rideklub

Der arbejdes målrettet for at sikre stabilitet og for at EOR igen skal blive en attraktiv rideklub og et godt opstaldningssted med vægt på faglig velforankret hesteviden. Bestyrelsen har nu valgt at ansætte en daglig leder til at stå i spidsen for opgaven.

– Vi har i bestyrelsen truffet beslutning om, at vi fremadrettet skal satse på den klubånd, som pt. blomstrer og hvor alle bakker op og bidrager til at skabe et dejligt frirum, hvor vi kan nyde vores heste og fællesskabet.
Vi glæder os meget til at tage imod berider Allan Laudrup, som daglig leder på EOR pr. 1. december 2023, fortæller klubben.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Allan er allerede et kendt ansigt på EOR, da han varetager voltigeringsundervisningen, og man glæder sig meget til nu at udvide samarbejdet. Allan har med sin baggrund som berider solid viden om hestevelfærd, drift af rideskole og klub og kan desuden varetage undervisning af både dressur- og springryttere.

Allan skal stå i spidsen for at få rideskolen til at blomstre op og sætte klubånden i centrum på EOR. Allan vil have sin daglige gang på EOR, både som daglig leder for det øvrige personale og som underviser for privatrytterne, - ligesom han også selv vil have heste opstaldet i klubben.

Esbjerg og Omegns Rideklub er i det kommende år værter for flere store begivenheder - hvor bl.a. dressurlandsstævnet i januar samt et nationalt voltigeringsstævne kan nævnes, så der bliver nok at tage hånd om for klubbens frivillige og den nye daglige leder.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner