En dressurperle til fremtidens konkurrencebaner

14-10-2021 18:55
Avl

HMK Relentless er et hingsteføl, du bør lægge mærke til, når du får årets sidste chance for at erhverve dig et udsøgt kvalitetsføl på en af Dansk Varmblods følauktioner, DWB World Cup Foal Auction ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, der løber af stablen i næste uge

Copyright Ridehesten.com
HMK Relentless. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når DWB World Cup Foal Auction afvikles den 23. oktober 2021, vil du blandt de 16 nøje selekterede dressurføl garanteret lægge mærke til hingsteføllet HMK Relentless, der er en rigtig maskulin herre med stor udstråling.

HMK Relentless efter den lovende dressurhingst Valverde og ud af en meget præstationsstærk hoppefamilie baseret på en særdeles god trakehnerstamme, hvor hans mormor er A-hesten i dressur, sølvmedaljehoppen Vigsø's Hercuzella. Hoppestamme har leveret mange højtkårede hopper, kårede hingste og konkurrenceheste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Her er tale om et udtryksfuldt hingsteføl med flot kønspræg og et korrekt eksteriør. Han er særdeles velgående med rummelighed og kraft i trav og galop, og en taktfastbevægelse i skridt.

Der åbnes for bud torsdag den 21. oktober kl. 17.00, mens auktionen afsluttes ved den fyskiske auktion i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. oktober,  hvor auktionen starter kl. 17.00.

Se kollektionen her.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing