EM i military: Michæl Jung med rekordscore

30-08-2013 19:35

Signe Wiese

I Malmø er der fuld gang i EM i Miltary - HSBC FEI European Eventing Championships 2013 - og i dag leverede tyske Michæl Jung et sandt rekord-dressurridt på den 9-årige Halunke

Copyright Ridehesten.com
Michael Jung og Halunke efter dagens ridt.

Det er 2. dag med dressur ved EM i military der afholdes i Malmø i Sydsverige. I dag red landsholdenes 3. og 4. rytter. Tyske Michael Jung er forsvarende Europa- Verdens- og Olympisk mester, og er til start i Malmø på den 9-årige Halunke e. Heraldik xx. I dag leverede Jung et dressurridt der var en mester værdigt - med en score på 80,93%, hvilket omregnes til 28,60 strafpoint har tyskeren lagt sig i spidsen for mesterskabet. 

Jung fremviste den elegante Halunke let og flydende, med flotte markerede øgninger og overgange og præcis ridning, og ridtet - og ikke mindst pointene - vakte jubel på det tyske hold.

Effter dressuren ser den Indiviuelle top-3 sådan ud:

  • Michael Jung (GER)
  • William Fox-Pitt (GBR)
  • Ludwig Svennerstål (SWE)

I holdkonkurrencen er tyskerne også i front, Sverige følger efter, og England er nr. 3. Danmark har en enkelt ekvipage med - Peter Flarup og CTS Twin Peaks red deres dressurprogram i går, og er nr. 29 efter dressuren. I morgen skal rytterne prøve kræfter med terrænbanen. 

HSBC FEI European Eventing Championships 2013 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald