DV-hingsten Got It til Jessica von Bredow-Werndl

15-11-2020 22:47

Den tyske dressurprinsesse, Jessica von Bredow-Werndl, der netop har været til World Cup-kvalifikation på Vilhelmsborg og er profil-aktuel i magasinet Ridehesten, har fuldendt sit danske eventyr med sølvmedaljehingsten Got It, der nu står i hendes stald 

Copyright Ridehesten.com
Hingsten Got It under Helgstrand-rytteren Mette Sejbjerg Jensen under championatsfinalen på Blue Hors sidste år. Foto: Ridehesten.com/Ida Dalgaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

På ridecentret i Aubenhausen ved München i det sydlige Tyskland har den tyske top-dressurrytter Jessica von Bredow-Werndl fået en nye unghest i stalden. Den ankom fra ankom for en uge siden, og i dag har Jessica præsenteret sin nye stjerne på sin Instagram-profil med en træningsvideo fra familiens store udendørs ridebane.

I den strålende novembersol ser Got It dejlig afspændt ud på videoen. Jessica skriver i sit opslag, at det er hendes træner, danske Morten Arvé Thomsen, der har fundet hesten, som hidtil har været i fælleseje mellem Arvé Dressage og Helgstrand Dressage.

Det er også Arvé Dressage ved Sarah og Morten Arvé Thomsen, der har opdrættet 5-årige Got It e. Kastel's Grand Galaxy Win/ Blue Hors Don Schufro/ Leandro. Hingsten, der er tildelt opdrættermedalje i sølv og Aage Ravns vandrepokal, er trukket på elitehoppen Dream Time, der også er mor til sølvmedaljehoppen Dream Catcher e. Sezuan. Got It har været succesfuld i 4-års championatet med berider Mette Sejbjerg Jensen fra Helgstrand Dressage.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tyskerne kalder Jessica von Bredow-Werndl deres dressurprinsesse, lige som Isabell Werth er deres dressurdronning. Til dette års tyske mesterskab gav Jessica Isabell konkurrence til stregen, og hun vandt mesterskabstitlen i Grand Prix Special, mens Isabell vandt i Grand Prix Kür.

Se her Jessica von Bredow-Werndl's Instagram-profil med video af Got It filmet i dag.

"Jeg kan ikke bede min hest om at danse med mig, hvis jeg ikke er dens rette dansepartner."

Det en af mange udtalelser fra Jessica von Bredow-Werndl, som du kan læse meget mere om i artiklen "Hav hjertet og følelserne med" i det seneste nummer af magasinet Ridehesten.

Copyright Ridehesten.com
Jessica von Bredow-Werndl på Vilhelmsborg under World Cup-kvalifikationen i oktober 2020. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen