Dressurhingsten Suarez er solgt og kastreret

20-09-2021 13:46

Den 6-årige Sezuan-søn Suarez fra Helgstrand Dressage er efter en succesfuld UVM-deltagelse med berider Mette Sejbjerg Jensen solgt til dressurrytter Signe Kirk Kristiansen

Copyright Ridehesten.com
Suarez og Mette Sejbjerg Jensen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hannoveranerhingsten Suarez e. Sezuan/Desperados har i tre sæsoner været en meget populær avlshingst i Sverige, hvor han har betjent hopper de første år af sin avlskarriere hos Helgstrand Dressage. Siden hingsten er kommet tilbage og er genindsat i den danske avl, har  berider Mette Sejbjerg Jensen stået for hingstens uddannelse, og de har netop klaret sig godt ved UVM i Verden.

Suarez, der fremstår som en mindre udgave af sin far, den tredobbelte verdensmester Sezuan, er solgt til Signe og Thomas Kirk Kristiansen, som fornyligt er blevet forældre igen, og derfor er den foreløbige plan, at Suarez rides af Signes træner, berider Allan Grøn. Først i 2022, når parret er flyttet ind på det nystaurerede Skovsbo Gods ved Rynkeby på Fyn, overtager Signe Suarez.

Han er gudesmuk, har en skøn karakter, tre fantastiske gangarter og er utrolig ukompliceret. Og især sidstnævnte var vigtigt for mig, eftersom jeg har brug for en hest, der trives og er nem til stævner, fortæller Signe Kirk Kristiansen, der tidligere har redet stævnesæsoner i Wellington, Florida og planlægger at gøre det igen i fremtiden.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Både Thomas og Allan synes, at Suarezer fantastisk at ride, og jeg glæder mig til selv at komme i sadlen og lære ham at kende, fortæller Signe, der var højgravid, da de var på besøg hos Helgstrand for at se hesten. – Mette har gjort et formidabelt arbejde med ham og har lagt et godt fundament, som vi glæder os til at arbejde videre på, slutter Signe, der har ladet Suarez kastrere, eftersom hun udelukkende vil fokusere på sporten. Derfor står han ikke længere til rådighed i avlen.

/Pressemeddelelse.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner