Mette Sejbjerg Jensen sejrede i Billund

11-06-2022 14:57

Trine Askjær-Jørgensen

Første afdeling af PAVO og DRF Unghestechampionaterne løber af stablen på Billund Sportsrideklub i denne weekend. Dressurchampionaterne foregår lørdag og søndag, mens springchampionaterne er samlet søndag eftermiddag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Årets første, indledende kvalifikationsstævne PAVO og Dansk Ride Forbunds Unghestechampionat i dressur for 4-års heste er netop slut i Billund. De unge heste prøvede kræfter med vind, farlige skygger og lyden af fly i luften, men størstedelen klarede de uvante rammer flot.

Den bedst placerede af de 30 tilmeldte 4-årige heste blev hingsten Be Sure e. Callaho's Benicio/ Scuderia, redet af Mette Sejbjerg Jensen. Be Sure fik en totalscore på 93,200, med alle karakterer over 9,2, heriblandt 9,5 i ridelighed.

Dagens anden bedst placerede var hoppen Svalegårds Hot Divine e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Hotline (opdr. Stutteri Svalegård) med Ulrik Falbe-Hansen i sadlen, som ligeledes blev belønnet med 9,5 i ridelighed og en samlet score på 88,600.

Vallakken Sølyst Quantico e. Quarterhit/Rousseau (opdr. Sølyst Heste v/Henrik Back) blev med rytteren Severo Jurado López tildelt en total score på 85,200 og dagens højeste karakter i trav med 9,5.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Resten af de indledende kvalifikationsklasser i unghestechampionatet i dressur for 5-, 6- og 7-års heste bliver afholdt i morgen, søndag.

Ridehestens fotograf er til stede på bane 3 hele lørdag og søndag. Billederne kan findes på hjemmesiden i løbet af næste uge.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado López og Sølyst Quantico. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen