Dufour gav BE Allex et 10-tal for ridelighed

03-10-2021 10:29

Ved SWB Equestrian Week på Flyinge var Cathrine Dufour i aftes testrytter i Breeders Trophy for 4-årige svenske dressurheste. Hun gav 10 for ridelighed til Jeanna Högbergs BE Allex, men det var hoppen For Rose ts, der vandt

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Scenen var i aftes sat på Flyinge til finalen i Breeders Trophy for 4-årige dressurheste med Cathrine Dufour som testrytter. Lige vi i Danmark igennem mange år har haft store rytterprofiler som testrytter ved Dansk Varmblods Unghestechampionat i Herning, så har man en lignende tradition for 4-års dressurheste under SWB Equestrian Week, hvor f.eks. også Charlotte Dugardin har været testrytter, og mange vil huske hende for hendes begejstring for Springbank II VH som 4-års.

Over halvdelen af de ti finalister, som Cathrine Dufour testede i aftes, fik en ridelighedskarakter på mellem 9 og 10. Hesten, som Cathrine gav tredje højeste karakter var hingsten Glasgow e. Grand Galaxy Win/ Figaro R fra Gränsbo Stuteri  og redet af Mia Runesson. Hingsten fik 9,8 for ridelighed og 9,7 for kapacitet med en bemærkning om, at hingsten bruger kroppen godt, når Cathrine beder om afkortning såvel som forlængelse af rammen.

På andenpladsen havde Cathrine den elegante hoppe For Rose ts e. For Romance II/ Rosevelt, som hun belønnede med 9,8 for både ridelighed og kapacitet. Hoppen blev præsenteret af Matilda Aldrin. – Hun svarer fint, når jeg beder hende om at bære sig, og bagbenene kommer hele tiden under hende, sagde Cathrine Dufour.

Vallaken BE Allex e. Ampere/ Dalwhinnie tilhørende Västra Hoby Stuteri AB og Hennix Horses AB blev præsenteret af Jeanna Högberg, som har redet mange heste for Tobias Hansson,  Västra Hoby. Her måtte Cathrine diske op med makskarakteren 10 for ridelighed og karakteren 9,8 for kapacitet. – Kan jeg få lidt ekstra tid med denne hest? Han er så let at regulere ud og ind. Wow, hvilken hest. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sammenlagt med gangartskaraktererne blev det endelige resultat, at For Rose ts blev vinderen foran BE Allex, mens Glasgow blev nr. 4. Trejdepladsen gik til Buskhagas Ramayana e. Revolution/ Del Piero redet af Linnéa Holmgren.

Resultat af testning.

Samlet resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner