Dufour testrytter i svensk Breeders Trophy

02-10-2021 12:01

Der er fuld gang i SWB Equestrian Week på det svenske hestesportscenter Flyinge, hvor der i dag er finaler for 4-, 5-, 6- og 7-års heste. I aftes blev en Hesselhøj Donkey Boy-datter udnævnt som årets 3-års dressurhoppe, og i aften er danske Cathrine Dufour testrytter i finalen for 4-års

Copyright Ridehesten.com
I aften er Cathrine Dufour testrytter i finalen for det svenske 4-års championat. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I championatsfinalen for 3-årige svenske dressurheste er sejren gået til Skyline to B e.  Blue Hors St. Schufro/ Ampere redet af Carl Hedin til samlet 90.2 fordelt på 9 for trav, 8,3 for skridt, 9,5 for galopere, 9 for balance og løsgjorthed og 9,3 samlet indtryk.

Flere danske hingste står som fædre til de topplacerede finalister. På en delt andenplads kom Ohara for U e. Hesselhøj Donkey Boy/ Prestige VDL  redet af Pernilla André Hokfelt og hingsten Rosebank VH e. Revolution/ Dalwhinnie redet af Eric Guardia Martinez.

Top 10 omfatter yderligere et afkom efter Hesselhøj Donkey Boy, et efter Revolution, et efter Fürstenball og intet mindre end tre efter Total Hope.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Som bedstplacerede hoppe blev Hesselhøj Donkey Boy-datteren Ohara for U også udnævnt som årets hoppe (rikssto).

Eftermidaggen på Flyinge består af en række spændende championatsfinaler for  5-, 6- og 7-års heste, mens finalen for 4-års løber af stablen i aften, hvor Cathrine Dufour skal være testrytter. 

Stævnets start- og resultatlister.

I morgen aften kl. 19.30 lukkes der for bud på Svensk Varmblods Elitefølauktion for dressurføl.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen