Dressuren fortsætter i Solrød

01-10-2018 10:02

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter et velafviklet landsstævne denne weekend gør Solrød Rideklub nu klar til endnu en stævneweekend, når der  fra på fredag afholdes landsstævne med "jackpotrunde" i ECCO Cup-kvalifikationen for ponyryttere

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Solrød Rideklub har netop afsluttet en succesfuld weekend med landsstævne i dressur for heste, og allerede næste weekend er der gang i stævneaktiviteterne igen, når mange af landets allerdygtigste ponydressurryttere indtager klubbens dressurbaner. Fra på fredag afvikler Solrød Rideklub nemlig landsstævne i dressur for ponyer med ECCO Cup-kvalifikationer.

Jackpotrunden
Det er den sidste kvalifikation for ponyrytterne inden den store ECCO Cup-finale, som afvikles hos Uggerhalne  Sportsrideklub den 30. november-2. december. Det betyder ifølge bestemmelserne også, at det er den såkaldte "jackpotrunde", hvor rytterne får dobbelt point.

På nuværende tidspunkt fører Frederikke Gram Jacobsen og Proud Mary kvalifikationen for kat. II, mens Thilde Rude Hare og Morgensterns Dakar ligger nummer et i kvalifikationen for kat. I.
De 10 bedste kat. II-ekvipager og de 15 bedste kat. I-ekvipager i den samlede stilling går videre til finalen.

Se hvilke ryttere, der er meldt klar på startlisterne i Solrød næste weekend.

Læs mere om ECCO Cup.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen