Junior og ungryttere klar til weekendens ECCO Cup

30-10-2020 20:31

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har junior og ungrytterne redet opvarmningsklasser ved landsstævnet hos Heslegård Sportsrideklub, som på grund af corona-restriktionerne udelukkende afvikler klasser for deltagerne i ECCO Cup

Copyright Ridehesten.com
Amalie Skov Christensen med Sandbæk's Wonder Hitt. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Juniorrytterne red i formiddags en MB1 og her var 19 ekvipager til start. Bedst af dem var Amalie Skov Christensen med Sandbæk's Wonder Hitt e. Sandro Hit/Blue Hors World Class (opdr. Eigil Kirkegaard Nielsen). Parret red til 72,636 % og de sikrede sig dermed en komfortabel sejr. 

På andenpladsen blev det Annabelle Rehn med Aros a'Fenris e. De Niro/Temple Wind xx (opdr. Stald Fenris), som red til 70,811 %. Tredjepladsen blev vundet af Frederikke Gram Jacobsen med Ryvangs Zafina e. Blue Hors Zack/Come Back II med 70,473 %. Og netop denne ekvipage kan I snart lære meget bedre at kende, for de pryder nemlig forsiden af novembernummeret af magasinet Ridehesten, som er på vej rundt i landets postkasser. Her bringer vi et portræt af Ryvangs Zafina, i forbindelse med vores artikelserie "Fra føl til sportshest".

Copyright Ridehesten.com
Sara van Deurs Petersen og Katholm's Ronaldo ved ECCO-finalen i 2018. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sara sejrede hos ungrytterne
Ungrytterne kunne i dag ride en MA1 som opvarmning til weekendens ECCO Cup, og her var det Sara van Deurs Petersen med Katholm's Ronaldo e. Blue Hors Don Romantic/Rambo (opdr. Birgit Rathmann og Dennis Kjær) der tog sejren med 70,370 %. 

På andenpladsen blev det Sofie K. Hansen i sadlen på Dieu d'Amour e. Dimaggio/Rotspon med 68,102 %, mens tredjepladsen blev vundet af Lea Andreassen Torabi med Roberto des Frettes e. Carinho des Noes/Boulou des Frettes med 67,269 %. 

Se start- og resultatlister her. 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen