Landsstævne i Kolding starter i dag

10-05-2024 06:51

De næste tre dage bliver fulde af liv i Kolding Rideklub, som her i weekenden afholder landsstævne i dressur med ECCO Cup for junior, youngrider og U25

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto Ecco Cup. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kolding Rideklub har efterhånden været værter for 2. kvalifikation af ECCO Cup i en årrække. I år er ingen undtagelse, hvor denne weekend står i de unge hesterytteres tegn, mens ponyerne indtager banerne til deres ECCO cup kvalifikation i næste weekend. 

Dagen i dag byder på omkring 60 starter fordelt over de fire nationale klasser MB0, MB2, MA2 og Intermediare 1, som både kan fungere som opvarmningsklasser, men også er åbne for de ryttere, der ikke starter ECCO Cup. I morgen er der første afdeling af ECCO cuppen for de forskellige alderskategorier, mens der er den afgørende runde søndag. Desuden afvikles også stævnets højeste klasse på søndag, hvor der rides Grand Prix.

Stævnearrangørerne fra Kolding Rideklub fortæller, at der ligger flere måneders forberedelse bag stævnet:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er et stort arbejde at arrangere stævnet, og rigtigt mange frivillige har de sidste måneder haft travlt med at planlægge og klargøre alt, så alle kan få en god oplevelse, når de kommer, fortæller arrangørerne og fortsætter: Der er rigtig god tilslutning til begge stævner, og publikum vil kunne se nogen af landets bedste ryttere. Vi har fokus på, at banerne og omgivelserne er optimale,  så deltagerne har de bedste muligheder for at præstere.

Der er gratis adgang bag barrieren til hele landsstævnet, og det foregår i Kolding indtil på søndag.

Vi glæder os til endnu engang at kunne afvikle de to stævner, siger arrangørteamet forventningsfuldt til slut.

Følg med i stævnet her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen