DM i military afgøres i weekenden

01-07-2015 06:50

Sportsrideklubben er vært for det internationale militarystævne Copenhagen Eventing, som igen i år byder på to internationale klasser samt danmarksmesterskabet for seniorer og junior-/ungryttere

Copyright Ridehesten.com

For femte år i træk er Sportsrideklubben fra den 3. – 5. juli vært for det populære internationale militarystævne; Copenhagen Eventing. Og igen i år bliver der ud over to internationale klasser CIC1* og KASTEL Denmark CIC2* også kæmpet om danmarksmesterskabet for Seniorer, som er sponseret af Nathalie Horsecare og DRF’s mesterskab for Juniorer/Ungryttere, som er sponseret af Polygon. 

Dressur og ridebanespringning afvikles fredag og lørdag i den smukke Bernstorffspark i Gentofte og det afgørende terrænridt søndag på Lundegården i Høsterkøb.

Eliten kommer til start 

Der bliver kamp om placeringerne, når næsten mere end 85 heste og ryttere fra Danmark, Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og Tjekkiet rider om placeringerne. Og for de danske rytteres vedkommende, bliver det ekstra spændende. Det er nemlig nu, at vinderne af Danmarksmesterskaberne for hhv. Seniorer og Junior/Youngriders skal findes. 

Gratis adgang alle dage. Flot ridning og skønne omgivelser

Der er med andre ord store oplevelser i vente for publikum, som lægger vejen forbi stævnet. Fredag og lørdag står programmet på dressur og ridebanespringning i Bernstorffsparken ved Gentofte. Og søndagens afgørende terrænridt finder sted på Fam. Martinsens smukke ejendom Lundegården i Høsterkøb. 

Under søndagens spændende terrænridt er publikum velkomne til at bevæge sig rundt på terrænbanen på egen hånd. Der vil også være gratis, guidet rundvisning søndag formiddag kl. 10:00. Guiden er en erfaren militarytter og rundvisningen er en god mulighed for at lære militarysporten bedre at kende.  Mødested ved madboden på terrænbanen kl. 10.  

Caféen og champagnebaren har åbent hele søndagen og det er muligt at købe både mad og forfriskninger på terrændagen. NB: Parkering ved terrænbanen på Lundegården i Høsterkøb søndag koster 50 kr. pr. bil. P-billetten er samtidig lodseddel til lodtrækning om præmier ved præmieoverrækkelsen søndag eftermiddag. 

Følg også med på Facebook.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald