Det lykkes med et godt team

15-10-2022 17:25

Annika Knudsen Lorentsen

Mathilde Lind Skjøtt har fem heste med til start ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinale, hvoraf de fire er 4-års heste. Hun fortæller, at det er sjovt at have så mange med, men at det også kræver lidt koordinering

Copyright Ridehesten.com
Mathilde Lind Skjøtt med Hecas Guardiola DWB. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathilde Lind Skjøtt har været særdeles aktiv ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinale for unge springheste, hvor hun har medbragt fem heste. 

De fire har hun redet i 4-års klasserne, mens den sidste er en 5-års. Hun har kvalificeret de to af de 4-årige til dagens finale, mens også den 5-års er klar til aftenens finale. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De heste, som hun skal ride i finalen er 4-årige Maigaards Pietro Rinaldi e. Perigueux/ Canto (opdr. Michael Dreyer), 4-årige Hecas Guardiola DWB e. Glasgow-W VH Merelsnest/ Cabachon (opdr. Marianne og Finn Tschernja) og 5-årige Quebec B DWB e. Quarz Ask/ Cassini I (opdr. Helle og Cecilie Rostrup Brauner). 

– Det er sjovt at have så mange heste med, men det kræver selvfølgelig også en de koordinering at have flere heste i samme klasse, fortæller Mathilde, som i videoen nedenfor sætter nogle flere ord på, hvordan det er at ride her ved finalestævnet med fem heste. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner