Årets Baltic Cup er i gang

20-01-2023 20:28

Annika Knudsen Lorentsen

2023 er begyndt og denne uge byder på årets første afdeling af Baltic Cup, som afholdes i de gode rammer hos Riders Cup ved Herlufmagle på Sjælland

Copyright Ridehesten.com
Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Parc Icon. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Allerede i går red de første ryttere på banen ved årets første afdeling af Baltic Cup 2023. Her bød dagen på klasser for junior, chlildren og U25. Emilie Sehested Boll sikrede sig sejren i childrenrytternes big tour, mens Frida Munk Lassen trak sig sejrsrigt ud af big tour for junior og U25. 

I dag fortsatte stævnet for children-, junior- og U25-rytterne, mens også ponyrytterne har startet deres første Baltic Cup stævne i 2023 i dag. 

Hattrick til Palma
Alle tre ponykategorier har været i aktion i big tour i dag. I alle tre klasser blev det Palma Sophie Gry Jansson-Christensen der tog sejren, og dermed sikrede hun sig en forrygende start med sine ponyer ved stævnet, hvor hun også har heste til start i childrenklasserne. 

Holdkonkurrencer i gang
Aftenen har budt på holdkonkurrencen for children og for junior/U25, og her har flere danske hold været til start. Hos childrenrytterne blev det til svensk sejr, mens det bedste danske hold sluttede med samlet otte fejl og den næstbedste placering. I alt var der fire hold til start hos childrenrytterne, hvoraf to var danske, et var svensk og et var et mix af flere nationer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos junior/U25-rytterne, var hele syv hold til start i aftenens konkurrence. Tre af disse var danske hold, og det lykkedes de to danske hold at besætte de to bedste placeringer. Det ene hold sluttede med et fejlfrit resultat, og sikrede sig sejren. På holdet red Frederik Fensholt, Emma Ponsaing, Camille Hartvig Nielsen og Frida Munk Lassen. 

I morgen byder på holdkonkurrencerne for ponyrytterne, mens children-, junior- og U25-rytterne skal ride deres Grand Prix-klasser 

Start- og resultatlister. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner