Flere top-5 placeringer til springpigerne i Belgien

21-11-2021 13:00

Trine Askjær-Jørgensen

En stor flok unge, danske springryttere er i denne weekend til start ved det internationale ungdomsstævne i Opglabbeek i Belgien. Her er det i går blevet til hele fire top-5 placeringer. Se hvem der har redet placeringer hjem her

Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er en stor flok danske springryttere til start ved internationalt stævne i Sentower Park i Belgien. Rytterne har hevet flere placeringer med hjem, bl.a. blev det i fredags til en førsteplads for Karoline Sloth Kjær og Rødtjørns Aragon.

Også i går slog de danske ryttere til, og det blev således til flere top-5 placeringer for bl.a. pony- og U25-rytterne ved ungdomsstævnet.

I CSIP 110 cm blev Karoline Sloth Kjær og Lantau Lah-di-Dah med en fejlfri runde i tiden 53,75 sek. nr. 3. I samme klasse var der flere danske ponyryttere placeret, dog lidt længere nede på resultatlisten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I CSIU25 135 cm-klassen indtog Benedikte Rie Truelsen med en fejlfri runde i tiden 59,27 sek. fjerdepladsen på Hait Ask e. Favorit Ask/ Kannan (opdr. Stutteri Ask). I samme klasse fulgte hun selv på sjettepladsen med Althea Nova Ask e. Nekton/ Cor de La Bryere, som hun red endnu en fejlfri runde på i tiden 63,98 sek.

I den høje, 130 cm, CSI-pony Grand Prix-klasse blev Olivia Høyer Pedersen med en fejlfri runde sammen med Silver Scott e. Silver Shadow placeret som nr. 5.

Sidst men ikke mindst vandt Laura Sloth Kjær og Boom Box e. Appaloosa den såkaldte "Senti Cup". Her red de to nemlig en fejlfri rundt i den lynhurtige tid på 35,43 sek.

Stævnets start- og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen