Det er sjovt at være official

03-12-2017 07:45

Sussi Hjort Hollensted

TREC- og spring dommer, Birgitte Kronborg vil klart anbefale andre at blive official i Dansk Ride Forbund

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg glæder mig hver gang, jeg skal ud at dømme til et stævne. Jeg møder jo en masse spændende mennesker, ser en masse dejlig ridning og er med til at give deltagere og heste en god stævneoplevelse, fortæller Birgitte Kronborg, som er springdommer, TREC-dommer og formand i distrikt 1 i Dansk Rideforbund.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Top kompentencegivende
– Jeg har fået nogle rigtige gode kompetencer af at være dommer. Den vigtigste er at kunne tage hurtige beslutninger. Nogle gange går det stærkt, og der kan man jo godt tage fejl. Så har jeg også lært ikke at være bange for at indrømme, hvis jeg tog fejl. Det, mener jeg, er vigtigt at kunne, forklarer Birgitte Kronborg. 

Man skal have lyst til samarbejde
Som official har Birgitte Kronborg samarbejdet med mange forskellige slags mennesker og oplevet, at man sagtens kan samarbejde med mennesker, der er meget anderledes end én selv.
– Jeg kan virkelig godt lide at sørge for, at dommertårnet fungerer, og at der er en god stemning. Derudover skal jeg jo også samarbejde med arrangøren og dem på stævnepladsen og sidst men ikke mindst sørge for, at deltagerne og deres heste får en god dag. Og selvom der kan være mange bolde i luften og mange interesser, som skal tilgodeses, så giver det mig hver gang meget glæde at sørge for, at stævnet bliver afviklet, som det skal, siger hun. 

Læs hele artiklen med Birgitte Kronborg i denne måneds magasin

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen