KRAFFT som Official Horse Feed Supplier til Herning2022

01-12-2021 14:37

Christine Krogh Frausing
Skribent

Arrangører af VM i Herning 2022 har indgået en aftale med den svenske fodergigant, KRAFFT, der betyder at de under mesterskabet vil fungere som Official Horse Feed Supplier. Verdensmeskerskaberne i Danmark har bæredygtighed og kvalitet i højsædet, hvorfor KRAFFT passer perfekt ind i det set -up

Copyright Ridehesten.com
Sales and Marketing Manager Frida Måshammar Nordell fra KRAFFT i Sverige og country manager Jesper Bæk fra den danske afdeling af KRAFFT samt arrangørerne af Herning2022 Jens Trabjerg og Casper Cassøe. Foto: Herning2022
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der forventes ca. 1.000 heste og omkring 200.000 gæster over de ni konkurrencedage, til det firdobbelte verdensmesterskab i Herning, fra den 6. – 14. august. Det er Jens Trabjerg og Casper Cassøe, som står i spidsen for et engageret team af ansatte og frivillige, der er langt med planlægningen af ECCO FEI World Championships Herning – Denmark 2022.

Det engagerede team tænker ”ud af boksen”, men med respekt for de stærke traditioner, der er bundet i afviklingen af mesterskaberne.

Besøg fra store dele af verden
Repræsentanter for rideforbund fra 15 nationer besøgte MCH Messecenter Herning under afviklingen, af World Cup Herning. Arrangørerne fik positiv feedback fra deltagerne, og det inspirerer til at gå endnu videre i udviklingen af mesterskaberne i Herning til august næste år.

Repræsentanterne fra forbundene understregede vigtigheden af, at hestenes velfærd er i fokus under mesterskaberne, hvilket arrangørerne allerede er langt i planlægningen af.

En treenighed bestående Healty Horse, BB Horse og Slangerupgaard udgør gruppen; Official Welfare Partner. Fagpersonerne fra de tre uddannelses- og wellness centre byder ind med tiltag, som har fokus på de firbenede atleters velfærd, under deres deltagelse i mesterskaberne i Herning.

Det rette foder til topydende atleter
Vi ved, at et godt, velafbalanceret foder, er afgørende for hestenes sundhed og ydeevne. Derfor har arrangørerne indgået aftale med den svenske KRAFFT, som under mesterskaberne vil fungere som Official Horse Feed Supplier.

– Aftalen med KRAFFT sikre os, at vi også i dette tilfælde, har en af branchens aller stærkeste brand som samarbejdspartner ved VM, udtaler Casper Cassøe på vegne af arrangørerne, og han fortsætter:

– KRAFFT er blandt andet foderleverandør til Longines verdensranglistens nr. 1 Peder Fredricson og andre svenske topryttere som Henrik von Eckermann, Rolf-Göran Bengtsson og Douglas Lindelöw samt Daniel Bachmann og Janika Sprunger som alle håber at deltage ved Herning2022. Med KRAFFT som partner sikre vi at kunne tilbyde et top kvalitets foder til de deltagere, som måtte ønske dette.

Nyheden fortsætter efter annoncen

KRAFFT, Official Horse Feed Supplier
Salgs- og marketingchef fra KRAFFT, Frida Nordell udtaler:

– Vi er stolte over at være en del af VM i Danmark. Det sidste VM i Skandinavien var i 1990 i Stockholm. Med dette samarbejde vil vi præsentere vores sortiment, og informere hestesporten om vores overvejelser omkring brug af gode råvarer samt færdigvarer.

Herning2022 har som målsætning at handle bæredygtigt, hvor det er muligt. Den målsætning bakkes op af KRAFFT, der anvender naturlige ingredienser fra bæredygtige landbrug i foderproduktionen,

– Vi arbejder kontinuerligt med bæredygtighed og går ind i endnu større investeringer næste år. Derfor er det vigtigt for os at være en del af Herning2022. Arrangørerne af VM stræber efter at levere høj kvalitet på mange parametre under verdensmesterskaberne, og det stemmer godt overens med vores filosofi om at sikre kvalitet fra råvare, til færdigt produkt. Vi glæder os til at møde nye og gamle kunder ved Herning2022, og tilbyde de firbenede atleter et høj-kvalitetsprodukt fra et bredt sortiment, slutter Salgs- og marketingchef fra KRAFFT, Frida Nordell.

KRAFFTs foder er udviklet på baggrund af gedigen viden, forskning og udvikling. Og har i en årrække været Sveriges bedst sælgende foder, både blandt professionelle og fritidsryttere.

Herning2022 har stort fokus på hestenes velfærd, under mesterskaberne. Hver enkelt hest er unik, og der vil blive gjort en ekstra indsats for at hestene i de permanente stalde på stævnepladsen får chancen for at være friske, velafbalancerede og klar til at yde deres aller bedste sammen med deres ryttere/voltigere.

 

/Pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen