VIP i Herning giver kæmpe netværk

17-02-2023 10:49

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblods Hingstekåring nærmer sig, og arrangementet byder på meget mere end spændende avl og sport. Det er ligeledes et unikt sted at pleje sit netværk og møde nye mennesker, og VIP-området i Jyske Bank Boxen skaber den helt rette ramme for netop det

Copyright Ridehesten.com
Placeringen af VIP-området i Jyske Bank Boxen giver god mulighed for at følge arrangementets avls- og sportsbegivenheder, samtidig med, at man kan hygge sig med venner og nye bekendtskaber. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Inden længe samles mange tusinde mennesker ved Dansk Varmblods Hingstekåring for at overvære de spændende sports- og avlsarrangementer, men hingstekåringen byder på langt mere end bare avl og hestesport.

Arrangementet er det ideelle sted at mødes for erhvervslivet, der ønsker at pleje sit netværk, have en fantastisk arrangementsoplevelse og møde nye mennesker.

Copyright Ridehesten.com
Det store VIP-område i Jyske Bank Boxen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Med 173 VIP-borde og 16 skyboxe i Jyske Bank Boxen danner Dansk Varmblods Hingstekåring rammen om et eksklusivt VIP-område, hvor der er rig mulighed for at møde nye mennesker og have en god oplevelse med sine nuværende kontakter. 

– Det store VIP-område i Jyske Bank Boxen er et godt sted at netværke. Der er plads til mange forskellige personer og virksomheder, og det gør, at man kan møde nye mennesker, pleje eksisterende kontakter og genopfriske gamle bekendtskaber, forklarer Casper Cassøe, der er Event Director for Dansk Varmblods Hingstekåring. 

Copyright Ridehesten.com
Forplejningen i Jyske Bank Boxens VIP-område gør det nemt og bekvemt at deltage i Dansk Varmblods Hingstekåring. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

VIP-området er altså stedet, hvor man kan mødes på tværs af erhverv. Der er plads til en bred vifte af personer og repræsentanter fra alverdens virksomheder, og i fællesskab kan man nyde den særlige stemning i Jyske Bank Boxen, samtidig med, at man får forplejning i særklasse.

Der er næsten udsolgt af de eftertragtede pladser, men der er fortsat mulighed for at sikre sig en plads i det eksklusive område. Det gøres ved at kontakte Event Director, Casper Cassøe på +45 4029 3208 eller cc@varmblod.dk. 

Copyright Ridehesten.com
Hvert år samles mange mennesker fra nær og fjern i VIP-området ved Dansk Varmblods Hingstekåring. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner