Dejlige heste i Region 1

29-10-2017 19:51

Maria Lerche Mortensen

Ved dagens egnethedstest i Region 1 afholdt på Vallensbæk Ridecenter, blev der fremvist mange fine heste og uddelt mange høje karakterer i både springning og dressur

Nyheden fortsætter efter annoncen

På trods af gårsdagens blæsevejr havde mange flotte ekvipager og mange tilskuere fundet vejen til Vallensbæk, hvor egnethedstesten i Region 1 blev afholdt. Således var der 19 starter i springning og 32 i dressur.

Dommerene Bo K. Møller og Johnny Hansen forklarede, at det var heste som denne, der gav dem lyst til at stå tidligt op en søndag morgen, da de skulle afgive karaktererne for den smukke og velspringende hingst Mundberg’s Sandrino Boy e. Sandro Boy/Loran. Derfor var det heller ikke overraskende, at hingsten, som er født hos, ejet og redet af Ida Mundberg Hansen, gik i spidsen af klassen med en score på 875,000 points efter at have fået 9 i både galop og kapacitet og 8,5 i teknik og ridelighed.

Hingsten Charli e. Chandler/ Cornet Obolensky født hos og ejet af Jørgen Nielsen blev fremvist af Stephanie Jones. Her blev det til en samlet score på 862,500 points efter Charli havde opnået 9 i både teknik og ridelighed. Med fire gange 8,5 og dermed en samlet score på 850,000 points gik dagens tredjeplads til hingsten Engerupgaaards Cashett e. Click and Cash/ Coronado, flot fremvist af Christoffer Nerving Møllekær og ejet af samt født hos Engerupgaard A/S.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter en frokostpause blev det dressurhestenes tur til at indtage ridehallen, hvor Bjarne Nielsen og Dennis Fisker dømte. Her blev det den yderst dejlige og feminine hoppe Atterupgaard Delorean e. Bon Bravour/Sandro Hit der tog sejren efter at have opnået 850,000 points, med bl.a. 9,5 for en helt fantastisk trav  og 9,0 i ridelighed. Hoppen er ejet af og født hos Stutteri Atterupgaard og blev flot fremvist af Selina Solberg Vittinghus.

Hingsten Baunehøjens Carpaccio e. Charmeur/ Kermo’s White Talisman født hos og ejet af Pia Gobert og Asger Lorentsen med Anna Kromann i sadlen blev også fremvist meget flot og gik yndefuldt rundt i hallen. Dette blev af dommerne belønnet med bl.a. 9,0 i trav og 8,5 i ridelighed og en samlet score på 840,000 points. På tredjepladsen var den store og dejlige hingst Spot on e. Sezuan/ Solos Carex at finde med en samlet score på 810,000 points efter at have opnået 8,5 i trav, galop og ridelighed. Hingsten er født hos og ejet af H. Hansen og Vivi Vang Lauridsen og flot redet af Camilla Ahlers Pedersen.

Imens det gik i et anstændigt tempo i ridehallen, foregik det noget vildere udenfor. Her red mounted games-ryttere som vinden blæste, idet verdens bedste mounted games-rytter havde lagt vejen forbi Vallensbæk for at afholde kursus for de seje ryttere.

Husk at se billeder fra dagens Egnethedstest her på siden i begyndelsen af den kommende uge!

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen