De skal til unghestechampionatet

21-11-2023 15:34

Trine Askjær-Jørgensen

Dansk Varmblods sekretariat er klar med listerne over de spring- og dressurheste, som er udtaget til deltagelse i unghestechampionatet 2024

Copyright Ridehesten.com
Nordstrands Quinoa redet af Malene Mira Petersen. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I weekend blev de sidste af Dansk Varmblods egnethedstester afviklet. I går lavede sekretariatet en oversigt over de spring- og dressurheste, som har fået adgang til unghestechampionatet, som afvikles i forbindelse med Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning fra den 6. til 10. marts 2024.

Blandt de startende heste udtages efter egnethedstesternes afslutning 50 dressurheste og 40 springheste samt ti reserveheste i hver disciplin. Eventuelle heste fra Norge udtages udover dette antal. Hestene udtages efter antal point, rækkefølge opnået på landsplan.

Ved ligeplacerede heste udtages på følgende vis: Hesten med flest point i kapacitet vil være bedst placeret. Står to eller flere heste forsat lige, vil hesten med flest point i ridelighed være bedst placeret. Derefter er hestene ligeplacerede.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Reserveheste vil være de heste, som pointmæssigt ligger under de sidste udtagne. Ved ligeplacerede reserveheste gælder, at der prioriteres efter kapacitet, dernæst ridelighed, og først herefter vil hestene være ligeplacerede.

 Udtagne heste i dressur.

Udtagne heste i springning.

Copyright Ridehesten.com
A.N. Carlton redet af maria Bjørnkjær. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

Kilde: Varmblod.dk

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen