Danskerne flot fra start i dressuren

18-08-2018 08:07

Camilla Tiefensee Schrøder

NM i Finland blev fredag skudt i gang med dressuren fredag, hvor Astrid Vibe Skovgaard og Shadow har lagt sig i spidsen af ponyfeltet, mens Marianne Nielsen og Pretty Princess ligger på en foreløbig tredjeplads i CIC2*

Copyright Ridehesten.com
Efter fredagens dressur er det i dag tid til terrænridningen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Flere danske militaryryttere er kommet rigtig godt fra start ved de nordiske mesterskaber i military, som denne weekend afvikles i finske Ypäjä.

Ponyrytter Astrid Vibe Skovgaard, som fornylig var med det danske landshold til EM i Biship Burton med Sareiko Fox har nu taget sin anden pony, Shadow, med til Finland, og de fik en fantastisk start på dressurbanen fredag. Med scoren 72.59 % ligger de med 27.4 strafpoint på en foreløbig førsteplads i det 26 rytter store felt, inden det i dag går løs i terrænet.

Se resultatlisten for CCIP1*.

Også seniorrytter Marianne Nielsen har fået en super start i dressuren CIC2* på DV-hoppen Pretty Princess - måske ikke helt underligt, når hoppen efter Blue Hors Romanov (på en fuldblodshoppe efter Aage XX) og oprindeligt blev avlet som dressurhest. Marianne og Pretty Princess ligger på en foreløbig tredjeplads med 30.7 strafpoint og tre point op til svenske Isabella Lidbrandt på førstepladsen.
I CIC1* ligger Tobias Jørgensen og Bon Cheval desuden på en foreløbig 7.-plads med fornuftige 31.2 strafpoint efter dressuren.

Se resultatlisten for CIC2* og CIC1*

Se alle start- og resultatlister


 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen