Astrid Vibe Skovgaard og Cici bedst i dressuren i CCI-2*-S i Sopot

03-09-2021 22:16

Trine Askjær-Jørgensen

Danske Astrid Vibe Skovgaard på Cici var den absolut bedste i dressurdelen af CCI2*-S, som i dag blev afholdt ved det store militarystævne, der finder sted i polske Sopot. Der er også mange andre danskere til start

Copyright Ridehesten.com
Astrid Vibe Skovgaard og Cici. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er der et stort military stævne i Sopot, Polen, hvor der er rigtig mange danske ryttere til start. På engelsk bliver military kaldet "three-day-eventing", og det med god grund, fordi heste og ryttere jo skal begå sig i tre forskellige discipliner over tre dage. I dag var første dag, og derfor blev der altså redet dressur.

Og her var danske, Astrid Vibe Skovgaard og Cici e. Hirtentanz II, altså den der klarede sig absolut bedst i CCI2*-S. Hun fik af dommeren ved C 73,64% og af dommeren ved E 72,95% - omregnet til strafpoint, som man jo bruger i military, giver det 26,7, og altså en førsteplads indtil videre.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se resultatet af klassen her - der var også andre danskere til start.

Det skal blive spændende at følge alle de danske ekvipager over de næste dage, hvor de begiver sig ud i de to andre discipliner: terrænridning og ridebanespringning , hvor alt som bekendt kan ske.

Her kan du se en oversigt over alle de ryttere, der er til start i Sopot denne weekend.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen