Danmark på medaljekurs ved EM

26-07-2023 18:21

Annika Knudsen Lorentsen

De danske ponyryttere er i fuld gang ved EM i Le Mans, og i dag har de første to været i aktion i holdkonkurrencen. Det danske hold er foreløbigt placeret på bronzemedaljepladsen inden afgørelsen i morgen

Copyright Ridehesten.com
Anna Munkebo med Lyngdal's Mira Puella. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Europas bedste ponyryttere er samlet i Le Mans, Frankrig, hvor der i denne uge er EM i både dressur, military og springning. 

I dag er holdkonkurrencen i dressur begyndt, og her har de første to ud af fire ryttere fra hver nation været i aktion. Det danske hold består af Rikke Maria Schoubye Johansen med Lykkesholms Cyberb, Sofia Rosenkilde med DSP Cosmo Royale, Anna Munkebo med Lyngdal's Mira Puella og Ingeborg Elizabeth Schou med FS Calimero. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De to førstnævnte var i aktion i dag og red til henholdsvis 72,229 og 71,857 procent. Det dårligste resultat fratrækkes i det samlede holdresultat, og dermed er Danmark foreløbigt placeret med 72,229. På guldkurs er Tyskland med 73,743 procent, mens Storbritannien er placeret på sølvmedaljepladsen med 72,8. 

Holdkonkurrencen afgøres i morgen, hvor de to sidste ryttere fra hver nation skal i aktion. I morgen begynder springrytternes konkurrencer, mens militaryrytterne først skal i aktion fredag. 

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen