Danmark øverst på podiet ved Nations Cup i Østrig

24-06-2022 19:01

Annika Knudsen Lorentsen

Det danske springlandshold har i dag redet sig til en flot sejr i den 3-stjernede Nations Cup i Ebreichsdorf, Østrig med et sammenlagt fejlfrit resultat. Både Martin Dinesen Neergaard og Rikke Belinda Barker sikrede deres anden runde i forsøget på at sikre en VM-kvalifikation, og mangler nu blot én fejlfri runde på 3-stjernet niveau for at være i spil til det danske VM-hold

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en god dag for de danske springryttere i Østrig, for det lykkedes nemlig at sikre sejren i nationsspringningen efter flotte runder fra alle fire deltagende ekvipager. Holdet bestod af Rikke Belinda Barker med Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet, Rikke Haastrup med Balouca Z e. Baloubet du Rouet/ Parco (opdr. Preben Grønbæk), Camilla Fliedner Ernst med Fiona Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Carthago Z (opdr. Stutteri Ask) og Martin Dinesen Neergaard med First Choice HT e. Favorit Ask/ Contendro I (opdr. H.C. Toft). 

Både Rikke, Camilla og Martin leverede fejlfrie ridt i begge runder, mens Rikke Haastrup red to fine runder, dog med otte fejl i hver. 

Med et sammenlagt fejlfrit resultat som det eneste hold ud af syv deltagende, var sejren en realitet for Danmark. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er superstolt af holdet, og specielt de to debutanter, som formår at ride to fejlfrie runder, fortæller Martin Dinesen Neergaard, som er yderst godt tilfreds med hele holdets indsats i dag. Både Rikke Belinda Barker og Camilla Ernst havde i dag deres debut med deres heste i en Nations Cup for senior.

Rikke og Martin har i dag sikret deres anden kvalifikationsrunde ud af de tre man skal have på 3-stjernet niveau for at kvalificere sig til VM. Camilla har sikret sig sin første. 

Resultat fra Nations Cuppen.

Copyright Ridehesten.com
Det danske hold på podiet med Østrig og Belgien, som tog henholdsvis anden- og tredjepladsen. Foto: Privat
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing