Voltigekvinderne fint fra start

03-08-2017 07:49

De danske voltigører er i fuld gang med at kæmpe for Danmark ved VM for juniorer og EM for seniorer i Østrig

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Onsdag lød startskuddet ved VM for juniorer og EM for seniorer i voltigering, der i år afholdes i Ebreichsdorf i Østrig. Danmark stiller til start med hele 42 juniorpiger i VM-klassen og 28 seniordamer i EM-klassen. Det er første gang, at Danmark stiller med junior-deltagere i både grupper, enkeltvoltigering og pas-de-deux.

Tirsdag var 110 heste gennem vettjek og alle syv danske heste blev godkendt uden problemer.
Første runde for enkeltvoltigørerne bestod af det obligatoriske program onsdag, mens det frie program forløber torsdag for juniorerne og fredag for seniorerne. Det samlede resultat af de to programmer afgør, hvem der opnår en plads i top 15 og dermed kvalificerer sig til finalerunderne. Pointene fra kvalifikationsrunden tages med videre til finalerne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Fine juniorpræstationer
Vi har tre kvindelige enkeltvoltigører til start ved VM, og alle tre samt deres heste og longeførere leverede fine præstationer fra start. Bedst var Anna Bruun Damm, Rocher H og longefører Lise-Lotte Bjarndahl, der med et resultat på 6,933 sluttede på 16. pladsen. 17. pladsen gik til Ida Trab Christensen, Boston og Pia Sørensen med 6,912, mens Emma Kaps, Klintholms Ramstein og Lasse Kristensen blev nr. 24 med 6,723. 42 voltigører er til start ved mesterskabet, og der er særdeles tæt løb, så meget kan nå at ske endnu.

Sheena bedste senior
Tre kvindelige voltigører repræsenterer os individuelt ved senior EM, hvor 28 er til start. Bedste danske resultat blev leveret af Sheena Bendixen med Klintholms Ramstein og Lasse Kristensen med 7,818 og en 7. plads. Amanda Staalsø, Rådbjergs Pari Town og Sanne Lorenzen er nr. 24 med 6,886, mens Nanna Trab Christensen, Boston og Pia Sørensen er nr. 26 med 6,632.

/DRF

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen