Dancer vinder PAVO Cup

16-08-2013 09:02

Storfavoritten til guldet for 5-års ved UVM i Verden, hingsten Dancer, har netop vundet det hollandske dressurchampionat for 5-års PAVO Cup

Ved UVM i Verden lykkedes det ikke hollandske Kirsten Brouwer at vinde guldet med den vidunderlige hingst Dancer; faktisk sluttede hun i finalen uden for medaljerækken. Ved gårsdagens finale i det hollandske dressurchampionat PAVO Cup lykkedes det dog ekvipagen at blive samlet vinder for 5-års med et 10-tal fra den tyske testrytter Anne-Sophie Fiebelkorn.

Den hollandske D-årgang er præget af nogle særdeles gode og meget lovende hingste, og det blev da også de fire hingste Dancer, Desperado, Dorado og Dream Boy, der slutteligt satte sig på de fire første pladser i finalen. Begge hingsten på anden- og tredjepladsen blev redet af den erfarne og dygtige Emmelie Scholtens, der også vandt bronze ved UVM på Dorado i weekenden.

Afstamningsmæssigt er det en årgang, der er stærkt præget af Krack C, som er far til nr. 3 og til hingsten Vivaldi, der er far til nr. 1, 2 og 4.

  1. Dancer e. Vivaldi / Tango
  2. Desperado e. Vivaldi / Havidoff
  3. Dorado e. Krack C / Rousseau
  4. Dream Boy e. Vivaldi / Ferro

Resultat af 1. kvalifikation

Resultat af 1. finalerunde

Endelige resultat 

Videoer

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen