Juniorrytterne lagde ud med tre nulrunder

26-09-2019 15:59

De danske junior- og ungryttere har klaret sig super godt i kvalifikationen til Nations Cup-springningen i Opglabbeek i Belgien, hvor landstræneren kunne spare den fjerde juniorrytter, efter de tre første havde redet fejlfrit og sikret dansk sejr

Copyright Ridehesten.com
De sensationelle danske juniorspringryttere: Caroline Rehoff Pedersen, Maria Barnewitz Schou, Gustav Christian Jacobsen og Anna Weilsby. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Nations Cup-finalerne i Opglabbeek, Belgien, er de unge danske ryttere gået meget hårdt til værks. Faktisk åbnede de danske juniorryttere i dag ballet med hele tre nulrunder i træk, hvilket betød, at landstræner Bo K. Møller valgte at spare den fjerde rytter.

– Jeg kan ikke huske, at det tidligere er sket til en Nations Cup-finale, at jeg slet ikke behøvede at sende sidste juniorrytter på banen, fortæller den begejstrede landstræner.

Det danske juniorhold bestående af Anna Weilsby, Caroline Rehoff Pedersen, Gustav Christian Jacobsen og Maria Barnewitz Schou vandt altså kvalifikationen med 12 deltagende hold, hvor de seks bedste er videre til Nations Cup-finalen på søndag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Også det danske ungrytterhold har klaret sig super godt i kvalifikationen Benedikte Rie Truelsen, Christine Thirup Christensen, Phillippa W. Linde og Clara Hallundbæk sikrede holdet en andenplads blandt 10 deltagende hold, og de er således også videre til søndagens finale.

Det danske childrenhold sluttede i dag på en ottendeplads, og i skrivende stund rider ponyrytterne, og heriblandt de danske, for deres kvalifikation til Nations Cup-finalen på søndag.

Resultater fra stævnet i Opglabbeek.

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen