Cristoffer Nerving Møllekær er blevet gift

10-09-2024 10:03

Den danske springrytter Cristoffer Nerving Møllekær har denne sommer sagt ja til sin brud, Hannah Lear. Brylluppet blev holdt i eventyrlige omgivelser med venner og familie

Copyright Ridehesten.com
Christoffer Nerving Møllekær og Hannah Lear har sagt ja til hinanden. Foto: Privat.

Denne sommer sagde den danske springrytter, Cristoffer Nerving Møllekær, ja til sin brud, amerikanske Hannah Lear. De fejrede kærligheden til hinanden med et eventyrligt bryllup i USA, hvor venner og familie var samlet omringet af den smukke natur, hvor vielsen fandt sted. Hannah og Cristoffer har kendt hinanden i en årrække, og bor nu sammen i Pennsylvania på grænsen til New Jersey. 

Cristoffer Nerving Møllekær havde stor succes på de danske og internationale springbaner, hvor han blandt andet har deltaget i fire europamesterskaber, nordiske mesterskaber og været danmarksmester flere gange. Cristoffers træner har alle dage været berider Bent Pedersen fra Næstved Sportsrideklub, og selv den dag i dag, hvor Cristoffer er flyttet til USA, er det stadig Bent, der træner og vejleder ham, når han er hjemme i Danmark. 

Copyright Ridehesten.com
Christoffer har haft stor succes på stævnebanerne, blandt andet har han været dansk mester. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

I 2018 flyttede Cristoffer til New Jersey i USA, hvor han startede med at ride for den danske DV-avler, Brian Bech Hansen, der driver Tallin Farm og blandt andet ejer den succesfulde DV-hingst, Vong's Brunello DWB TF e. Balou/ Con Capitol. Efter tre fantastiske år hos Brian, sprang Cristoffer ud som selvstændig, og driver nu The Viking Equestrian med stor succes, hvor han træner, uddanner og sælger springheste. 

Hannah Lear arbejder som sygeplejerske, og er derudover også selv en dygtig rytter. Hun følger derfor Cristoffer til stævner og i uddannelsen af springhestene med stor succes. Nu er parret blevet gift, og glæder sig til fremtiden sammen i det amerikanske. 

Ridehesten ønsker parret stort tillykke med kærligheden. 

Copyright Ridehesten.com
Parret fejrede deres bryllup i smukke omgivelser. Foto: Privat.
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner