Cathrine og Rasmine sagde ja!

11-12-2023 10:07

Trine Askjær-Jørgensen

Ved en smuk vielse sagde Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour i weekenden ja til hinanden og holdt deres længe ventede bryllupsfest

Copyright Ridehesten.com
Rasmine og Cathrine Laudrup-Dufour. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I lørdags, den 9. december 2023, sagde dressurrytter Cathrine Laudrup-Dufour og springrytter Rasmine Roesdahl Laudrup-Dufour ja til hinanden ved en smuk vielse på Kokkedal Slot.

Bryllupsforberedelserne går egentlig helt tilbage til september 2020, hvor Cathrine Dufour fik sig en gigantisk overraskelse, da hun efter sin DM-sejr kom ned i stalden. Her faldt hendes sjæleven Rasmine Laudrup på knæ og friede til hende foran familie og venner. Svaret fra Cathrine var et stort og tydeligt "Ja!".

Parret begyndte at ses i 2019, da de mødtes til World Cup-stævnet i Herning i uge 42. Efter deres forlovelse i 2020 blev de i 2021 borgerligt viet med planerne om at holde en stor bryllupsfest i 2023.

Den længe ventede bryllupsfest fandt så endelig sted i den forgangne weekend, hvor parret blev viet ved en smuk ceremoni. Under middagen sang Lis Sørensen, mens Safri Duo senere stod for at sætte gang i dansegulvet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den smukke, hvide bryllupskage var lavet af Jonas Dahl Grue, der er konditor og børnebogsforfatter og af mange kendt som Yornas på Instagram eller fra TV2-programmet Bachelorette.

Bryllupsbillederne stod fotograf Mia Macom for, og det er også hende, der har taget forsidebilledet til Cathrine Laudrup-Dufours populære selvbiografi, der udkom i starten af oktober.

Nogle af de smukke bryllupsbilleder kan ses på Cathrines Instagram-profil:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen