Dufours bog udkommer på mandag

05-10-2023 09:34

Trine Askjær-Jørgensen

Den 9. oktober 2023 udkommer Cathrine Laudrup-Dufours selvbiografi. Vi har taget en snak med Cathrine om, hvorfor hun har skrevet en bog, hvad bogen handler om og meget mere

Copyright Ridehesten.com
Forsidebilledet til bogen med Cathrine Laudrup-Dufour og Atterupgaards Cassidy. Foto: Mia Macom

I en selvbiografisk bog med titlen Passage giver Danmarks mest vindende dressurrytter, Cathrine Laudrup-Dufour, nu et ufiltreret indblik i, hvad det har krævet for hende at nå sine sportslige mål, indfri den ultimative drøm om at blive en af verdens bedste og at kunne leve af sin passion.

Vi har taget en snak med Cathrine, så du netop nu kan læse en artikel i magasinet Ridehesten oktober 2023, hvor Cathrine fortæller om processen med bogen, hvad man kan forvente, at den indeholder, samt hvilket budskab hun håber, at læserne får ud af at læse den.

Bogen er trykt af forlaget Grønningen 1 og udkommer den 9. oktober 2023.

Et helt unikt indblik
På trods af sine bare 31 år er Cathrine Laudrup-Dufours meritter allerede så mange og af en så imponerende karakter, at de berettiger til en selvbiografi, og sådan en er nu blevet til i samarbejde med forfatter og journalist Birgitte Wulff.

– De seneste år har flere forlag henvendt sig om at skrive en bog, og jeg har sagt nej til alle, men så var jeg på ferie og læste en bog af Birgitte Wulff, som jeg anmeldte, fordi jeg bare syntes, den var vildt god, indleder Cathrine og fortsætter: – Birgitte kontaktede mig og spurgte, om vi ikke snart skulle skrive den bog...

Gilpa

Se alle abonnementtyper her

Allerede abonnent? – Log ind her

 

Du finder artiklen i magasinet Ridehesten oktober 2023 s. 110-112.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen