Bo K. Møller og Helle Sæthre er blevet gift

22-08-2024 10:08

I sidste weekend sagde landstræner, Bo K. Møller og hans store kærlighed, Helle Sæthre ja til hinanden, omringet af deres venner og familie til et smukt bryllup i det fynske

Copyright Ridehesten.com
Bryllupsfesten blev afholdt på Alfred og Kamilla på Odense Havn med venner og familie. Foto: Privat.

Det er så yndigt at følges ad, og det har Bo K. Møller og Helle Sæthre nu sagt ja til at gøre resten af deres liv. Parret blev nemlig gift i sidste weekend, hvor de også holdt en stor bryllupsfest for deres familie og venner. Her havde gæsterne fundet på flere underholdningsindslag og fine taler til det nygifte par. 

Brylluppet blev holdt i fine omgivelser på Alfred og Kamilla på Odense Havn. Her var der til anledningen opsat et alter, hvor vielsen fandt sted. Parret blev fejret af cirka 100 gæster, hvoraf en del havde relation til hesteverdenen. Helle og Bo har kendt hinanden siden barnsben, da forældrene havde sommerhus ved siden af hinanden. I 2015 blomstrede kærligheden mellem de to, og siden har de dannet par. De bor sammen på Fyn, og nu kan de altså kalde sig ægtefolk. 

Bo K. Møller er udlært berider, har redet på det danske springlandshold og har i mange år redet og boet i udlandet. Siden 2015 har Bo været tilbage i Danmark, hvor han sidenhen har stået i spidsen som landstræner for de unge springryttere, ligesom han i 2018 tiltrådte jobbet som landstræner for seniorlandsholdet. Bo har derudover været med til at forme dansk springsport med initiativer som Foreningen Spring Danmark og talentprogrammerne. Bo har derudover været en del af Dansk Varmblods Avlsledelses springkommission siden 2017. 

Helle Sæthre er ligeledes hesteinteresseret, og har stadigvæk hest den dag i dag. Hun er samtidig forretningskvinde i tøjbranchen, hvor hun blandt andet står bag virksomheden Besos Scarves, der forhandler og producerer eksklusive tørklæder, sjaler og halstørklæder af høj kvalitet til nogle af verdens mest profilerede tøjbutikker. 

Ridehesten ønsker parret tillykke med kærligheden. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner