Landstræner glæder sig til DM i springning

21-04-2022 14:51

Annika Knudsen Lorentsen

I næste uge afholdes DM i springning hos Absolute Horses, og landstræner Bo K. Møller fortæller, at han glæder sig til at se både de unge ryttere og seniorrytterne i aktion, blandt andet fordi DM altid er et godt sted at observere rytternes form 

Copyright Ridehesten.com
Bo K. Møller ved DM sidste år. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste uge afholdes DM for senior og Agria DRF Mesterskaberne for junior-, ung- og U25 ryttere i springning hos Absolute Horses i Sommersted, og her kommer langt størstedelen af de dygtigste danske springryttere til start. 

– Det bliver spændende at se formen hos så mange af rytterne. Hvis vi kigger på DM vil de ryttere, der er mulige kandidater til at udgøre holdet til VM komme til start. Ikke alle på den hest, som de går efter at ride VM på, men det bliver spændende at se dem til start ved DM, fortæller Bo K. Møller, som er landstræner i springning og fortsætter: 

– Det bliver et stort felt, også selvom det for nogle har krævet lidt planlægning i forhold til de andre store stævner, som de deltager i. Der er jo blandt andet Nations Cup i Uggerhalne få uger efter DM. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De unge ryttere skal også kæmpe om medaljer
Det er ikke kun seniorrytterne der skal ride om medaljer, og Bo fortæller, at han også glæder sig til at se de unge i aktion. 

– Alle de unge ryttere kommer jo også til start i deres mesterskaber, og der gælder det samme for dem. Det bliver spændende at se deres form frem mod sommerens nationsspringninger og mesterskaber. 

Allerede torsdag i næste uge starter mesterskaberne, hvor ung- og U25-rytterne rider deres første afdeling. Fredag er det junior- og seniorrytterne der skal ride deres første afdeling, mens finalerne afgøres lørdag og søndag

Følg stævnet her.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing